Hoe kunnen wij je helpen?

SEA uitbesteden?

Ben je klaar om direct meer klanten te bereiken en je omzet te laten groeien? SEA uitbesteden bij Bereik Bouwer is de sleutel tot succesvolle online advertenties en maximale ROI. Wij weten dat succesvolle SEA-campagnes meer vergen dan alleen advertenties plaatsen; het gaat om strategisch denken, optimalisatie en data-gedreven beslissingen. Alleen zo zorg je dat de winst die je uit jouw advertenties haalt hoger is dan normaal.

Waarom SEA uitbesteden?

Je wilt je SEA uitbesteden. Maar ga je dit doen aan personeel, of zet je hier een partij op die dit voor veel klanten al heeft gedaan en blijft doen? Het voordeel van Bereik Bouwer is dat wij een stuk efficiënter zijn dan een personeelslid aannemen. Bijvoorbeeld het bijhouden en uitbreiden van onze kennis doen wij in ons eigen tijd. Ook het doorspitten van nieuwe Google updates behoort tot eigen ontwikkel tijd.

Daarnaast hebben wij veel klanten die hiervoor bij een van onze con-collega’s klant zijn geweest. Loze beloftes, uren declareren zonder dat er iets gedaan is en slechte communicatie horen wij vaak terug komen als reden van overstap. 

Hier zijn enkele redenen waarom onze klanten zeer tevreden over ons zijn:

 • Diepgaande Kennis: Onze SEA-experts leven en ademen zoekmachine-advertenties. Ze kennen alle kneepjes van het vak en weten hoe ze jouw campagnes kunnen laten schitteren.
 • Efficiëntie en Focus: Laat het complexe werk aan ons over, zodat jij je kunt concentreren op wat echt belangrijk is: het runnen van je bedrijf.
 • Meetbare Succes: Wij streven naar resultaten die je kunt zien en meten. Denk aan meer verkeer, hogere conversieratio’s en een hogere ROI.

Onze aanpak

Onze benadering van SEA is anders dan de rest. Wij geloven in maatwerk, continue optimalisatie en volledige transparantie. Hier is hoe we te werk gaan:

 • Initiële Analyse: We beginnen met een gedetailleerde analyse van je huidige SEA-inspanningen en die van je concurrenten om de beste kansen te identificeren.
 • Strategische Planning: We ontwikkelen een op maat gemaakte SEA-strategie die past bij jouw bedrijfsdoelen en doelgroep.
 • Creatieve Advertentie Creatie: We maken pakkende advertenties die de aandacht van je doelgroep trekken en hen aansporen tot actie.
 • Slimme Budgettering: Optimalisatie van je budget om ervoor te zorgen dat elke euro die je uitgeeft, optimaal rendement oplevert.
 • Voortdurende Optimalisatie: SEA is geen eenmalige actie. Wij monitoren en verbeteren je campagnes continu om de beste resultaten te behalen.

Wat kun je van ons verwachten?

Wanneer je kiest voor SEA uitbesteden bij Bereik Bouwer, krijg je meer dan alleen beheer van je advertenties. Je krijgt een partner die net zo gepassioneerd is over jouw succes als jijzelf. Wat je kunt verwachten:

 • Duidelijke Rapportages: Inzichtelijke rapporten die je laten zien hoe je campagnes presteren en waar we nog meer kunnen optimaliseren.
 • Proactieve Strategieën: We blijven constant zoeken naar nieuwe kansen en strategieën om jouw campagnes nog succesvoller te maken.
 • Toegewijd Team: Een team van SEA-specialisten dat altijd voor je klaarstaat met advies en ondersteuning.

Klaar om online beter gevonden te worden?

Wil je meer weten over wat wij voor jouw bedrijf kunnen betekenen? Neem vandaag nog contact met ons op voor een gratis consultatie en ontdek de voordelen van SEA uitbesteden. Bij Bereik Bouwer zetten we ons in om jouw online succes te waarborgen.

Neem contact op

Heb je vragen, of wil je samen werken? Neem dan contact op.

Naam(Vereist)