Hoe kan ik je helpen?

Developing

Developing is een ambitieus webdesign bureau dat zich specialiseert in het maken van op maat gemaakte websites en webshops. Ze kwamen bij mij met een duidelijke wens: ze wilden organisch zichtbaar zijn en hadden ondersteuning nodig bij het opstellen van content voor hun landingspagina’s. Hoewel er gedacht is aan SEA, bleek dit door de hoge CPC in hun sector niet haalbaar. Daarom hebben we de focus volledig gelegd op SEO.

Resultaat

Na slechts drie maanden begon Developing al te scoren op essentiële termen zoals ‘maatwerk webshop’ en ‘maatwerk website’. Dit leidde snel tot de eerste klantaanvragen. Een geweldig begin, met meteen zichtbare groei. Mede door deze voorspoed hebben we besloten om zeker nog 6 maanden verder te werken aan optimalisatie. Zelfs na het afronden van dit traject sta ik te popelen om ze bij te staan in toekomstige projecten, zodat we samen nog meer succesvolle pagina’s kunnen creëren.

  • Organische zichtbaarheid gerealiseerd binnen een kwartaal.
  • Eerste klantaanvragen via SEO binnen dezelfde periode.
  • Het ontwikkelen van website-content die volledig in lijn ligt met hun communicatiestrategie en branding

Zoek je een ervaren expert voor je volgende project?

Het digitale landschap verandert snel. Een sterke online aanwezigheid is nu belangrijker dan ooit. Of je nu je website wilt optimaliseren, je online zichtbaarheid wilt versterken of overtuigende content nodig hebt, ik sta voor je klaar.

In samenwerking met merken zoals Developing heb ik keer op keer bewezen resultaten te kunnen leveren en echte groei te stimuleren. Ik begrijp dat elk project uniek is en een op maat gemaakte aanpak vereist. Samen met jou zorg ik ervoor dat je visie werkelijkheid wordt.

Je kunt mij inschakelen als

Neem contact op

Heb je vragen, of wil je samen werken? Neem dan contact op met mij en ik neem zo snel mogelijk contact op.