Hoe kunnen wij je helpen?

Over ons

Hoi! Ik ben Pim Hillaert, de eigenaar van Bereik Bouwer. Zoals je ziet heb ik best een ingewikkelde achternaam. Overal waar mensen m’n achternaam nodig hebben moet ik hem spellen. Daarom heb ik gekozen voor een makkelijkere en pakkendere naam. Een naam die precies doet wat ik doe. Bouwen aan bereik. Dat is wat ik leuk vind, dat is waar ik energie uit haal. Al tien jaar lang, voor veel bedrijven en met veel verschillende projecten. Bereik bouwer.

Over Pim

Mijn levensreis begon in het bruisende Rotterdam. Toen het tijd was om te gaan studeren ging ik naar Ede voor mijn studie Communicatie. Ede had meer voor me in petto dan alleen een diploma. Daar ontmoette ik mijn vrouw en bleef daarom plakken. We hebben nu een gezellig huis in het mooie Ede, compleet met een hond die ons gezin compleet maakt. Als ik niet bezig ben met marketing, vind je me op het volleybalveld of aan de keukentafel, lachend en dobbelend met vrienden tijdens een bordspel.

En qua marketing?

In 2014 begon het ondernemerschap, het was mijn moeder die de startknop indrukte. Ze had net Schrijfpartner opgericht, maar klanten vinden? Dat was een ander verhaal. Dus, ik stortte me op de uitdaging. Ik verslond online bronnen, versleet boeken in de bibliotheek en voerde eindeloze gesprekken met marketeers en webdevelopers. En toen? De eerste klanten kwamen binnen. Het was zo’n kick dat ik besloot om me er volledig in te storten. Ik begon een studie Communicatie in Ede en haalde mijn NIMA certificaat bij het LOI. Daarna dook ik de werkwereld in, zowel aan de klant- als bureauzijde. Maar ik hunkerde naar diversiteit, naar het onbekende. Dus, in 2014, startte ik mijn eigen bedrijf. En hier zijn we dan!

Waar kan je ons voor inschakelen?

Bij Bereik Bouwer bouwen wij aan jouw bereik. Dit doen wij met een breed arsenaal aan tools en middelen die wij inzetten. Zo beginnen wij vaak bij een goede website of webshop die echt werkt voor jou. Een website en webshop die converteert, waar je omzet uit haalt en dat meer is dan een visitekaartje. Wanneer je dit al hebt, of wij hebben dit gebouwd wil je hier natuurlijk het meeste uit gaan halen. Samen maken we een plan. Bekijken wie jouw doelgroep is. Waar deze zich bevindt en hoe wij deze het beste kunnen benaderen. Hier komen vervolgens bepaalde kanalen uit, denk aan het adverteren op Google shopping, of op social media jouw bedrijf organisch vindbaar maken. Daarna gaan we aan de slag.

Goed om te weten: Wij houden niet van lange contracten. Bij ons zit je nergens aan vast. Wij geloven in onze eigen kracht, transparante communicatie en open en eerlijk naar elkaar zijn. Dat zijn onze normen en waarden. Hebben wij de uren er in zitten, dan betaal je die. Hebben wij de uren nog niet gebruikt zijn onze werkzaamheden per direct opzegbaar. 

Neem contact op

Heb je vragen, of wil je samen werken? Neem dan contact op.

Naam(Vereist)