Hoe kan ik je helpen?

Over mij

Ik ben Pim Hillaert. Zoals je ziet heb ik best een ingewikkelde achternaam. Overal waar mensen m’n achternaam nodig hebben moet ik hem spellen. Daarom heb ik gekozen voor een makkelijkere en pakkendere naam. Een naam die precies doet wat ik doe. Bouwen aan bereik. Dat is wat ik leuk vind, dat is waar ik energie uit haal. Al tien jaar lang, voor veel bedrijven en met veel verschillende projecten. Bereik bouwer.

Ik ben Pim

Mijn levensreis begon in het bruisende Rotterdam. Toen het tijd was om te gaan studeren ging ik naar Ede voor mijn studie Communicatie. Ede had meer voor me in petto dan alleen een diploma. Daar ontmoette ik mijn vrouw en bleef daarom plakken. We hebben nu een gezellig huis in het mooie Ede, compleet met een hond die ons gezin compleet maakt. Als ik niet bezig ben met marketing, vind je me op het volleybalveld of aan de keukentafel, lachend en dobbelend met vrienden tijdens een bordspel.

En qua marketing?

In 2014 begon mijn marketingavontuur, en het was mijn moeder die de startknop indrukte. Ze had net Schrijfpartner opgericht, maar klanten vinden? Dat was een ander verhaal. Dus, ik stortte me op de uitdaging. Ik verslond online bronnen, versleet boeken in de bibliotheek en voerde eindeloze gesprekken met marketeers. En toen? De eerste klanten kwamen binnen. Het was zo’n kick dat ik besloot om me er volledig in te storten. Ik begon een studie Communicatie in Ede en haalde mijn NIMA certificaat bij het LOI. Daarna dook ik de werkwereld in, zowel aan de klant- als bureauzijde. Maar ik hunkerde naar diversiteit, naar het onbekende. Dus, in 2014, startte ik mijn eigen bedrijf. En hier zijn we dan!

Waar kan je mij voor inschakelen?

Online marketing, dat is mijn ding! En ja, dat is een breed veld. Maar maak je geen zorgen, ik heb mijn sporen verdiend, vooral in de wereld van Google. Of je nu hulp nodig hebt met Google Ads, SEO wilt optimaliseren, een campagne wilt beheren, een freelance marketingmanager nodig hebt of wilt dat je teksten echt opvallen, ik ben je man. Ik ben iemand die proactief taken oppakt, snel aan de slag kan en altijd out-side-the-box denkt. Nieuwsgierig naar wat ik nog meer in petto heb? Duik dan in de links hieronder en ontdek al mijn diensten.

Neem contact op

Heb je vragen, of wil je samen werken? Neem dan contact op met mij en ik neem zo snel mogelijk contact op.