Hoe kunnen wij je helpen?

Maatwerk website nodig?

Wil jij online groeien? Een maatwerk website is een sterke basis voor jou online zichtbaarheid. Jouw website is het verkooppunt voor jouw onderneming. Van de goedlopende kleine zelfstandige tot de grote ondermeningen in binnen- en buitenland. Een ding staat centraal. Allemaal hebben ze een goede website waarbij de gebruikers direct genoeg informatie zien om een aanvraag in te dienen. Kortom, een website die zichzelf verkoopt. Heb jij een website die meer lijkt op een visite kaartje? Heb jij een website waar je veel kosten aan hebt, maar nog nooit zichtbaar winst mee gemaakt hebt? Of heb je een website die al jaren oud is en steeds minder omzet behaald voor je? Dit alles zijn sterke signalen om te kijken naar een maatwerk website. 

Waarom een maatwerk website?

Een website laten maken kan op meerdere manieren. Zo zijn er ondernemers die zelf een website maken, kun je een website laten maken op basis van een template of is het mogelijk om een maatwerk website te maken. Aan alles hangen voor- en nadelen. Wij kiezen bewust voor onze klanten om naar een maatwerk oplossing te kijken.

Een maatwerk website is sneller, meer conversiegericht, en passender bij jouw onderneming. Doordat het beter aansluit bij jouw verhaal creëer je consistentie. Dit wekt vertrouwen op, en zorgt dat je 1-0 voorstaat op jouw concurrent. Daarnaast is een maatwerk website in kwaliteit beter waardoor je online ook nog eens beter gevonden wordt. Gratis zichtbaarheid dus!

Wat kost een maatwerk website?

Goede vraag! Als je een auto wilt kopen, ben je natuurlijk ook erg benieuwd wat dit gaat kosten. Net zoals bij het kopen van een auto zijn er veel verschillende opties en mogelijkheden bij het maken van een maatwerk website. Wanneer je niet veel maatwerkoplossingen nodig hebt, maar meer een basis website wilt hebben zijn wij hier minder tijd mee kwijt dan bij een website waar veel meer technische mogelijkheden nodig zijn. De kosten verschillen daarin dus nogal.

Vaak kunnen wij op basis van de aanvraag wel een range geven. Na een eerste gesprek gaan we een technisch ontwerp maken. In dit document komen alle technische benodigdheden, de wensen en functionaliteiten en de manier van bouwen te staan. Na een technisch ontwerp gaan we dit ombouwen in een functioneel ontwerp. Hierin gaan we grafisch beginnen. Hoe wil je dat het eruit ziet, welke feel moet het hebben en hoe ziet dit eruit. Wanneer beiden ontwerpen definitief goedgekeurd zijn kunnen we hierop een definitief prijsvoorstel maken.

Wat gaat de impact zijn?

De impact van een maatwerk website is vele malen groter dan van een template website of een eigen gebouwde website. Standaard processen proberen we zo veel mogelijk te automatiseren. Dit bespaard tijd en geld. Daarnaast is de impact van een website die past bij jouw bedrijf en aansluit op jouw doelgroep vele malen groter. De klant voelt vertrouwen als ‘ie op je website komt. Zelfs als hij nog niet een koopintentie heeft, wordt er wel al een zaadje gepland. 

Kortom. Een maatwerk website verdiend zich vele malen sneller en gemakkelijker terug dan je gedacht had. Zeker als je hierna besluit om een Online Marketing traject in te gaan. 

Meer weten over een maatwerk website?

Wil jij een gratis kennismakingsgesprek? Een gesprek over jouw doelen, wensen en vragen? Neem hieronder contact op, en we plannen zo snel mogelijk iets in. Samen bespreken wij je vragen en kijken we of wij je hiermee kunnen helpen.

Neem contact op

Heb je vragen, of wil je samen werken? Neem dan contact op.

Naam(Vereist)