Hoe kunnen wij je helpen?

Maatwerk webshop nodig?

Wil jij online meer verkopen? Een maatwerk webshop is een sterke basis voor de online zichtbaarheid van jouw webshop. Jouw webshop is het verkooppunt voor jouw onderneming. Of je nu een kleine webshop hebt, alleen verkoopt via bol.com of een grote internationale webshop hebt. Een ding is overal het zelfde. Je gaat meer verkopen wanneer je een webshop hebt die past bij jouw doelgroep. Een webshop waar vertrouwen vanaf spat! Heb je nu een webshop die doet wat het moet doen, maar niet spreekt?Jouw klant voelt zich dan niet begrepen. Een maatwerk webshop is dan de oplossing.

Waarom een maatwerk webshop?

Een webshop laten maken kan met meerdere tools. Zo kunnen wij je helpen bij het maken van een Magento webshop of een WooCommerce webshop. Beiden varianten hebben voor en nadelen. Welke het beste bij jouw webshop past is afhankelijk van je wensen. In beiden gevallen werken wij alleen met maatwerk mogelijkheden. Een goede template die altijd 100% aansluit op iedere behoefte, die veilig is, er goed uitziet en goed opgebouwd voor SEO zijn wij nog niet tegen gekomen.

Daarnaast is een maatwerk webshop sneller, efficiënter en kun je jouw processen zo veel mogelijk automatiseren. Dit bespaard tijd en geld. Hiernaast levert jouw webshop meer omzet op, doordat wij altijd, bij iedere webshop, vanuit een marketing bril kijken. Jouw nieuwe webshop is daarmee veel conversie gerichter. Mooi toch?!

Kortom, een nieuwe maatwerk webshop behaalt een hogere ROI dan een template webshop.

Wat kost een maatwerk website?

Dat is een uitstekende vraag! Wanneer je een maatwerk webshop wilt laten bouwen, ben je natuurlijk benieuwd naar de kosten. Net zoals bij de aanschaf van een auto zijn er veel verschillende opties en mogelijkheden bij het ontwikkelen van een maatwerk webshop. Heb je een eenvoudige webshop zonder veel specifieke aanpassingen nodig? Dan zijn we hier minder tijd aan kwijt dan aan een complexe webshop met uitgebreide technische vereisten. Dit verschil zie je terug in de kosten.

Meestal kunnen we op basis van je wensen al een ruwe schatting geven. Na ons eerste gesprek beginnen we met het opstellen van een technisch ontwerp. Dit document bevat alle technische vereisten, wensen en functionaliteiten van je maatwerk webshop, evenals de methoden die we gaan gebruiken voor de bouw van jouw webshop. Vervolgens maken we een functioneel ontwerp. Hierin brengen we de grafische aspecten in kaart: hoe moet de webshop eruitzien, welke uitstraling moet het hebben, en hoe moet de gebruikerservaring zijn. Zodra beide ontwerpen zijn goedgekeurd, kunnen we een definitieve prijsopgave maken.

Wat gaat de impact zijn?

De impact van een maatwerk webshop is aanzienlijk groter dan die van een standaard template of een zelfgemaakte webshop. Door standaard processen zoveel mogelijk te automatiseren, bespaar je niet alleen tijd maar ook geld. Daarnaast heeft een webshop die naadloos aansluit bij jouw bedrijf en doelgroep een veel grotere impact. Bezoekers voelen meteen vertrouwen wanneer ze jouw webshop betreden. Zelfs als ze nog niet klaar zijn om te kopen, wordt er al een zaadje geplant voor toekomstige aankopen.

Kortom, een maatwerk webshop verdient zichzelf veel sneller en gemakkelijker terug dan je wellicht had verwacht. Zeker wanneer je daarna kiest voor een Online Marketing traject, zal de return on investment alleen maar groeien.

Meer weten over een maatwerk webshop?

Wil jij een gratis kennismakingsgesprek? Een gesprek over jouw doelen, wensen en vragen? Neem hieronder contact op, en we plannen zo snel mogelijk iets in. Samen bespreken wij je vragen en kijken we of wij je hiermee kunnen helpen.

Neem contact op

Heb je vragen, of wil je samen werken? Neem dan contact op.

Naam(Vereist)